Așezământul Sfinții Martiri Brâncoveni

[dt_sc_titled_box type=”titled-box” title=”Descriere”]Descriere[/dt_sc_titled_box]
Așezământul de Copii „Sfinții Martiri Brâncoveni” va deveni casă pentru 120 de minori aflați în măsura plasamentului temporar sau definitiv în baza legii 272 / 2004.
Totodată, va fi un centru de tabere și activități recreative pentru copii și tineret.
[dt_sc_titled_box type=”titled-box” title=”scop”]Scop[/dt_sc_titled_box]
Asigurarea protecției, creșterii și îngrijirii a 120 de minori separați, temporar sau definitiv, de părinții lor, ca urmare a stabilirii măsurii plasamentului în condițiile legii 272 / 2004 și integrarea acestora, după vârsta majoratului, în comunitatea satului Soci, respectiv crearea unui mediu favorabil dezvoltării armonioase a capacităților de comunicare și interacționare a copiilor și tinerilor din zonă.
[dt_sc_titled_box type=”titled-box” title=”Obiective”]Obiective[/dt_sc_titled_box]

• construirea și înființarea unui Așezământ unde să locuiască permanent 120 de beneficiari pentru care s-a stabilit măsura plasamentului;
  • înființarea unui centru de tabere și activități recreative pentru copiii și tinerii din zonă, cu o capacitate de 50 de locuri;
  • creearea de 65 de locuri de muncă pentru locuitorii zonei;
  • crearea unui mediu de creștere cât mai apropiat de cel familial pentru cei 120 de beneficiari pentru care s-a stabilit măsura plasamentului;
  • supravegherea și completarea educației școlare și extrașcolare a celor 120 de beneficiari pentru care s-a stabilit măsura plasamentului;
  • oferirea de alternative educative a petrecerii timpului liber pentru copii și tineri din zonă pe durata vacanțelor școlare;
  • dezvoltarea capacității de comunicare, relaționare și lucru în echipă a tuturor copiilor și tinerilor care beneficiază de activitățile Așezământului;
  • deschiderea orizontului cultural și educativ a copiilor și tinerilor care beneficiază de activitățile Așezământului;
  • sporirea apetitului pentru lectură prin amenajarea unei biblioteci moderne și interactive;
  • încurajarea depășirii propriilor limite prin organizarea de ateliere tematice și seminarii de formare;
  • combaterea marginalizării și a excluziunii sociale prin punerea împreună a minorilor aflați în plasament cu copiii și tinerii care participă în timpul vacanțelor la activitățile Așezământului;

[WG id=3774]

ISO9001CERT

Centrul de ingrijiri paliative "Dr. Micu" are documentat, implementat si mentine un

SISTEM DE MANAGEMENT AL CALITATII SR EN ISO 9001:2008 / ISO 9001:2008 in urmatoarele