Actiuni

Conferinţa Naţională de Asistenţă Socio- Medicală a Vârstei A Treia în România Osteoporoză şi Diabet

25-28.02.2010Conferinta a avut scopul de a realiza punti de legatura intre lumea medicala, asistenţa socială si persoanele de vârsta a treia pentru depistarea, urmarirea şi îngrijirea principalelor boli cronice ale persoanelor de varsta a treia.

Comitetul stiintific al Conferintei a fost compus din specialisti reputati in domeniile amintite: Prof Univ Dr Graur Mariana., Conf Univ Dr Sorinel Lunca, Dr Poroch Vladimir, Dr Barzoi Raluca, Dr Graur Lidia.

Sarbatori de Paste la Sectia de Oncologie a Spitalului de Copii „Sf. Maria” Iasi.

Aprilie 2010Cu ocazia Sarbatorilor de Paste 2010 am organizat o o actiune caritabila impreuna cu Asociatia Tinerilor Ortodocsi Romani (A.T.O.R.). Aceasta actiune s-a desfasurat la Sectia de Oncologie a Spitalului de Copii „Sf. Maria” Iasi.

Drumetie de 5 zile in tinutul Neamtului

In perioada 23-26 august 2010, 4 voluntari din cadrul Asociatiei Dr. Micu Vasile impreuna cu tineri din A.T.O.R. Iasi si Suceava au intreprins o drumetie catre manastirile si schiturile din zona Neamt si Suceava, parcurgand 50 de km pe jos. Scopul iesirii a fost promovarea intalnirii, a bucuriei, a valorilor. precum si impartasirea experientelor cu voluntari ai altor asociatii pentru propria dezvoltare in ceea ce priveste activitatile sociale.

Actiune caritabila

septembrie 2010In septembrie 2010 am furnizat parohiei „Sfintii Voievozi Mihail si Gavril” din satul Opriseni, comuna Tomesti cu care avem incheiat un protocol de colaborare, ajutoare primite din Germania, care constau in haine, incaltaminte, etc., cu scopul de a fi impartite enoriasilor si sinistratilor din zona.

Ceai cald pentru fotbalisti

16.10.2010Pe terenul de sport al Grupului Şcolar “Mihail Sturza” din Iaşi s-a desfăşurat sâmbătă, 16 octombrie 2010, între orele 8:00-15:00, ediţia a II a Campionatului de fotbal al Asociaţiei Tinerilor Ortodocşi Români (ATOR) din Arhiepiscopia Iaşilor. La această competiţie au participat echipele de fotbal ale filialelor ATOR din Piatra Neamţ, Târgu Neamţ, Vorona, Podoleni, Botoşani şi echipele

atorenilor de la mai multe licee ieşene. Terenul de footbal a devenit astfel, preţ de şapte ore, un spaţiu al competiţiei dar şi al comuniunii şi al lucrului în echipă.

Deoarece promovam importanta sportului, avand in vedere conditiile meteorologice precare, am sponsorizat actiunea preparand si aducand ceai fierbinte si fursecuri participantilor.

De Mos Neculai, în vizită la Unitatea Medico – Socială Răducăneni

06.12.2009Cu ocazia zilei de Mos Neculai, personalul şi voluntarii Asociatiei „Dr. Micu Vasile” au mers în vizită la Unitatea Medico –Sociala Raducaneni pentru a-i colinda pe batranii acestui centru şi a le oferi cadouri: obiecte de imbracaminte, lenjerie de pat, scutece, alimente: fructe, colacei, prajituri, preparate culinare: ciorba, sarmale.

Scopul vizitei la Unitatea Medico – Sociala Raducaneni a fost :

– de a aduce spiritul sarbatorilor şi în sufletul persoanelor varstnice, bolnave şi insigurate, rezidenti ai acestei unitati;

– de a crea o punte intre generatii prin implicarea tinerilor voluntari ai Asociatiei „Dr. Micu Vasile” în aceasta activitate caritabila.

Valori culturale romanesti

23-25.10.2009Am sprijinit/sponsorizat Colegiul National „M.Eminescu” în derularea proiectului interjudetean „Valori culturale romanesti” organizat de Colegiu în colaborare cu Seminarul Teologic Liceal “Veniamin Costachi” de la Mănăstirea Neamt.Proiectul s-a caracterizat prin acţiuni culturale privind istoria si spiritualitatea poporului român şi adevăratele valori culturale româneşti, dar şi prin actiuni sportive.


ISO9001CERT

Centrul de ingrijiri paliative "Dr. Micu" are documentat, implementat si mentine un

SISTEM DE MANAGEMENT AL CALITATII SR EN ISO 9001:2008 / ISO 9001:2008 in urmatoarele

domenii de activitate: Servicii de asistenta spitaliceasca. Certificat de Acreditate nr.: 8750 C

ISO9001CERT

ANPC | MINISTERUL SANATATII | CNAS | DSP IASI | CNAS IASI | GDPR
Sari la conținut